PREDSEDNIK VUČIĆ KAŽE DA SU NAREDNI DANI ZA SRBIJU VEOMA VAŽNI! A evo šta je rekao i o Palmi i podvođenju devojčica u Jagodini!

Autor: Republika

Vesti

23.04.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je u Dnevniku na RTS da su naredni dani strahovito važni za Srbiju i da u Brisel ne ide da uživa.

RepublikaFoto: printscreen/RTS

- Idem u Brisel, ne očekujem pritiske, očekujem razgovore o evropskom putu Srbije. Čekaju nas razgovori, važni razgovori. Ako neko misli da sam otišao u Brisel pa uživam. Nije tako. Verujem da mnogo toga možemo da uradimo. Naredni dani su za nas strahovito važni - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je naglasio da će sutra otvoritu fabriku u Smederevskoj Palanci.

- Posle deneciju će tamo biti fabrika koja će značiti tom gradu. Uskoro počinje izgradnja kovid bolnice u Novom Sadu. U ponedeljak nam stiže još pola miliona kineskih vakcina. 

Što se tiče Dragana Markovića Palme i takozvanom pedofilskom skandalu u Jagodini, Vučić je rekao da svi treba da rade svoj posao, misleći na policiju i Tužilaštvo, ali je naglasio i da je četiri puta bio u Jagodini kod Palme i da nije primetio ništa sumnjivo.

- Nisam naravno ulazio ni u čije krevete, i uvek sam se kratko zadržavao na tim proslavama, ali niko mi nešto ni slično nije nudio, niti sam tako nešto video. Svi treba da rade svoj posao, ali nemoj posle svega da bude ono što se Mariniki (Tepić p.a) već dešavalo odnosno da viđa umesto kokoški nešto drugo - rekao je Vučić.

- Ne postoji nikakav pritisak ni na koga, ljudi moraju da rade i da dođu do istine. Ako se pokaže da je istina, biće jezivo. Ali ako se pokaže da nije istina, biće još jezivije. Šta će Marković da objašnjava svojoj deci, unucima, bilo kome? A vi da pravite predstavu, a svi znamo da je reč o stranačkom aktivisti (mladić koji je optužio Palmu za podvođenje). Ako postoje žene koje će da kažu ili maloletnice, neka prijave to nadležnim organima. Nemojte u to da unosite politiku. Politiku ostavite po strani - naglasio je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ivana

23.04.2021 19:30

Ovo je vrlo važno da se uhapsi Marinka Tepić koja gleda druge a sebe ne vidi. Jako je važno da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja.

Isidora

23.04.2021 19:39

Nadam se da ce dobre vesti stici iz Brisela.

Sofija

24.04.2021 06:24

Србија је увек спремна за дијалог и комрпомисно решње

Dama bez blama

24.04.2021 09:18

Ako je Palma kriv neka ide na robiju, ako nije da se kazni Marinika i ekipa za klevetanje coveka, jasna stvar.