SLOBA JE PRODAT ZA 11 MILIJARDI DOLARA: Boris Begović, koji je pregovarao u ime Srbije, OTKRIO SVE O IZRUČENJU

Autor: S.A.

Vesti

23.04.2021

07:46

Boris Begović, nekadašnji ekonomski savetnik Miroljuba Labusa, u vreme dok je ovaj bio potpredsednik Savezne vlade, otkrio je da je Slobodan Milošević izručen Hagu da bismo dobili 10,98 milijardi dolara kroz bespovratna davanja, zajmove i oproštaj duga.

SLOBA JE PRODAT ZA  11 MILIJARDI DOLARA: Boris Begović, koji je pregovarao u ime Srbije, OTKRIO SVE O IZRUČENJU

Tanjug/AP, Tanja Valič, ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Dragan Antonić

Komentari (7)

Loading
Mille

23.04.2021 09:14

11 milijardi $?not bed,not bed,ipak nije prodat za samo 5 miliona $.Pa dobro smo ga unovcili,samo da je to ulozeno u razvoj zemlje a ne da je taj novac zavrsio u privatnim dzepovima demokratske vrhuske

Simostep

24.04.2021 08:16

A koliko ćemo i Ati posledica od tog izručenja. Dugoročno gledano ste uradili Loš posao za Srbiju. Sad nas optužuju za sve, jedini smo narod u SVETU koji je izručio predsednika. A ta Vlada je dala garancije pisane, sad treba da ih osude za to. Ali od takvih izdajnika i ovo što su uradili je dobro.

dragan dubonjac

24.04.2021 08:21

Jedno je suditi predsedniku zbog njegove pogresne politike u zemlji a sasvim drugo je prodati ga strancima pa i za tako velike pare , Gospodo opozicionari na vama lezi prokletstvo Brankovica , ostacete zapamceni u istorijskom secanju Srba kao lesinari Srbije ! posle ovog teksta nemogu da zamislim da bilo ko normalan medju nama Srbima na bilo kojim izborima u buducnosti moze i hoce da glasa za te iz bivseg DOS-a. Mozda se pojavi neka nova lLicnost sa nekom novom opozicionom strankom , a mislim da je jedan od tih i gospodin sa Novog Beograda koji nije spreman da prodaje svog politickog suparnika zarad svog dolaska na vlast ! bojim se da ce mo kao Nacija jos mnogo godina crveneti od srama zbog poteza " elite" sa kraja 2000itih ! Gospoda iz DOSa su i Kosovoi Metoiju odlicno unovcili a onda su sa onim ex komunistom veceitim vladarom CG "j....i mater Srbiji" e gospodo to vise necete moci dosta je vise spremite se za prugasta odela , jer onog momenta kada dodje na vlast neko ko ce zameniti Vucica i nece zvisiti od NATO/USA e taj neko ce vam objasniti da se jednoj drzavi ne moze bez posledica "j....i Mater" !

starina

24.04.2021 16:06

Mnogo ste naivni ili se pretvarate. Jasno je kao dan da je Milosevic bio njihov covek. Odveden je u hag, da se ne bi neko ovde opametio i podigao optuznicu protiv njega. Cak provejava i prica da je Haski tribunal i formiran da se izvuce Milosevic, a usput osude sve Srpske patriote. I maloj deci je jasno da on nije umro u Hagu, vec je prebacen u Rusiju............Otvorite malo oci Srbi.

Dejan

10.05.2021 17:51

SRAMOTA!!!!!

Sabiranje

21.05.2021 18:30

Ukupno 11,41 milijardi americkih dolara (a ne 10.98)