VUČIĆ GOSPODSKI ODUVAO IZETBEGOVIĆA: Predsednika Srbije pitali o pretnjama RATOM, ON POSLAO MOĆNU PORUKU

Autor: Republika

Vesti

22.04.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjavu Bakira Izetbegovića koje uzburkao duhove u regionu tvrdeći da ne može da garantuje da neće biti novog rata na prostorima bivše zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Srbija želi partnerske, prijateljske i najbolje odnose sa Bošnjacima i Hrvatima, i u Srbiji niko ne razmišlja o sukobima i ratovima - poručio je danas u Banjalucu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da sve izjave u BiH koje idu u smeru sukoba smatra neodgovornim.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara da prokomentarišeto izjavu Bakira Izetbegovića da ne može da kaže da rata neće biti i da bi pre umro nego nego što bi dozvolio da "geonocidaši" zavladaju delom BiH.

- Što se Srbije tiče ona želi partnerske, prijateljske i najbolje odnose sa Bošnjacima i Hrvatima, ne samo sa srbma, što je podrazumevajuće. Ne pada nam napamet ni da razmišljamo o sukobima i ratovima. I ne smatram izjave koje idu u tom smeru na bilo koji način odgovornim, kao i uvrede na račun drugih naroda - poručio je kratko predsednik Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milica

22.04.2021 10:38

Kakvi ratovi sj spopali ovog Izetbegovica?! Zivi covek u 90tim godinama proslog veka...

Višnja

22.04.2021 11:13

Srbiju ratovi ne zanimaju niti će padati na provokacije ratnih huškača koji sebe nazivaju političarima.

MonaDona

22.04.2021 11:20

Nego sta, nego je oduvao Izetbegovica. Neko ocekivao suprotno?