BAHATI DIREKTOR UZEO MILIONE! Pokrenuta istraga posle pisanja našeg lista: Policija hapsi Vlaisavljevića?

Autor:

Vesti

21.04.2021

19:30

Tužilaštvo je pokrenulo istragu i naložilo policiji da prikupi informacije o muljanju Saše Vlaisavljevića, nekadašnjeg direktora Aerodroma "Nikola Tesla", potvrđeno je Srpskom telegrafu. Istovremeno, Agencija za borbu protiv korupcije češlja njegovu imovinu zbog sumnje da je preko kumova i prijatelja, kao fiktivnih vlasnika firmi i nepokretnosti, prikrio šta sve poseduje.

BAHATI DIREKTOR UZEO MILIONE! Pokrenuta istraga posle pisanja našeg lista: Policija hapsi Vlaisavljevića?

ST/N. PANČIĆ

Komentari (8)

Loading
Djenka

21.04.2021 21:59

Taman je Aleksandra trebala da se uda za nekog siromaha ali posle vaseg teksta propade svadba. Sasa vlaisavljevic je aerodromski Jutka. Sve koleginice je morao prvo da proba pre nego sto ih ih zaposli na aerodromu i to bez konkursa. Zato nezeli da dostavi podatke gde je i skim putovao na sluzbena putovanja. Kad bude uhapsen i budu objavljeni podaci videce se da je najcesce putovao sa Senkom, Anom, Aleksandrom, Bojanom, ........

HR

22.04.2021 05:39

Od devojke-sekretarice do Izvršne direktorke.

Drug

22.04.2021 06:29

Sasa Vlaisavljevic je klasican primer kojga je upropastila moc. Bio sam blizak prijatelji sa njim do pre nekih pet godina. Do tada je bio normalan covek . Nakon toga kada je pomislio da je postao mocan covek, da moze da utice na tudje zivote poceo je da se menja ali nazalost na gore. Izgubio je prave prijatelje a okruzio se dupeuvlakacima koji su ga hvalili da je napametniji, najlepsi, najsposobniji naj, naj. Posto je poceo da misli da je najbolji poceo je i neke devojke odvlaci u krevet tako sto ih je zaposljavao bez konkursa. Za mlade devojke je bilo potrebno imati puno para zato je poceo i da zloubotrebljava svoju funkciju direktora i da dolazi do para na nezakonit nacin. Ludilo je postajalo sve vece i vece pa je poceo da kupuje i besna kola, stanove, kuce, lokale i to sve u cilju da bi se hvalio i impresionirao ljude oko sebe. Ludilo je postajalo sve vece i vece. Presao je u drugu fazu ludila i poceo je da kupuje nagrade kao najuspesniji menadzer i to sve na racun aerodroma. I na kraju mislim da coveka treba zaliti a ne kritikovati jer je on bolestan covek. Zbog te svoje bolesti on je izgubio sve, porodicu, prave prijatelje a uskoro ce izgubiti i slobodu zbog svojih kriminalnih radnji. Iako je nevernik neka mu je Bog u pomoci.

još jedan drug

22.04.2021 12:52

@Drug - Na žalost ubila ga je želja za moći nad ljudima koji su ga poštovali i cenili kao čoveka a ne kao nekog ko ima Porsche, nekoliko stanova u elitnim naseljima Novog beograda, lokale u bloku A, zgradu od 10 miliona, vilu na dedinju, devojke... i ko zna šta još..., a u stvari nije imao moć da u sopstvenoj glavi reši ko je i šta je. Vlaisavljeviću, zaigrao si se malo sa ljudima koji te poznaju a zamisli se malo gde guraš ljude koji su sad pored tebe i lažeš ih da je sve u redu.

Koleginice

22.04.2021 07:21

Sada nam je jasno ko je Aleksandra Radičevića ali nam nikako nije jasni ko je Marijana Maksimović?

Djiki

22.04.2021 11:06

Kada je Djilas video da Sasa Vlaisavljević više i bolje krade od njega odmah tj posle samo dve nedelje mu je dao otkaz sa mesta gradskog menadzera.

Gotovina

22.04.2021 11:17

Pošto je Saša Vlaisavljević rođen a kasnije je i živeo u jednom selu pored Bihaća potrebno je proveriti gde je on bio za vreme rata i na čijoj se strani on borio. Da nije slučajno bio u Zengama? Pošto čovek voli da se slika igrom slučaja sam došao do njegove slike u uniformi Zengi sa ŠAHOVNICOM. Ako redakciju Srpskog Telegrafa bude interesovalo mogu da im dostavim fotografiju. Moj mejl im je dostupan.

Beograd

22.04.2021 17:01

Vlaisavljeviću, jel te sramota? Loš si čovek! To se ne radja, takav se postaje a ti znaš kako si postao takav!