(VIDEO) POLITIKA JE MOJ NAČIN ŽIVOTA! Đorđe Milićević se oglasio na Instagramu: OVAJ TRENUTAK ĆE PAMTITI ZAUVEK!

Autor:

Vesti

18.04.2021

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pre dve godine narodni poslanik Đorđe Milićević vratio se svojim obavezama nakon dugog oporavka od teške saobraćajne nesreće. Zahvaljujući izvanrednoj fizičkoj kondiciji, Milićević je uspeo da prebrodi najteže dane, a danas se prisetio dočeka koji je doživeo od svojih kolega u Skupštini Srbije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Đorđe Milićević

Milićević je na svom Instagram narodu objavio snimak na kojem ga kolege poslanici pozdravljaju aplauzom po ulasku u skupštinsku salu, a u opisu je zahvalio i poručio da je nastavio tamo gde je stao - da se bori za interese Srbije i njenih građana.

- Na današnji dan pre 2 godine, nakon oporavka od teške saobraćajne nesreće koju sam doživeo, vratio sam se svojim radnim obavezama i zadacima u poslaničke klupe kako bi nastavio da se borim za bolji život gradjana Srbije.


Politika je moj način života i moja želja je bila samo da što pre nastavim tamo gde sam stao - da se borim za naše nacionalne i državne interese, kako politikom za koju se zalaže vladajuća koalicija tako i zakonima koje donosimo u Skupštini Srbije.

 

 


Svakog dana sam zahvalan Bogu što mi je dao "drugi život" i omogućio da sada već sigurnijim korakom, uzdignute glave, jasnijom i odlučnijom vizijom nastavim da idem ka tom cilju.

Neverovatan doček koji sam doživeo od svojih kolega, nakon svog povratka, ostaće urezan duboko u sećanju! Hvala svim
- napisao je Milićević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading