VUČIĆ U EMISIJI "FOKUS" EKSKLUZIVNO OTKRIO: Imamo više priliva stranih investicija nego ove četiri zemlje REGIONA ZAJEDNO!

Autor:

Vesti

17.04.2021

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije gostuje u emisiji "Fokus" na B92 i tom prilikom je istakao da Srbija ima više priliva stranih investicija nego Bosna i Hercegovina, Albanija, Severna Makedonija i Crna Gora zajedno.

RepublikaFoto: Printscreen/B92

Predsednik Vučić je ekskluzivno pokazao papire koji pokazuju da Srbija ima gotovo duplo više priliva stranih direktnih investicija.

- Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Albanija imaju zajedno milijardu i 700 miliona evra stranih direktnih investivcija, a Srbija ima preko 3 milijarde - istakao je Vučić.

- Imamo bolju stopu rasta od svih njih, jesmo li mi krivi zbog toga? - upitao je Vučić i dodao:

- Mi smo odgovorna zemlja, mi nećemo sukobe u regionu, osim da pitamo za prava svog naroda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

18.04.2021 11:53

Hvala predsedniče Vučiću što zaista radite na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi. Kada imate mir i stabilnost imate stabilne investicije, nova radna mesta.