(VIDEO) PONOVO INCIDENT U SEVERNOJ MITROVICI: Iz automobila u pokretu mahali albanskom zasatavom pa potom uleteli u KBC

Autor:

Vesti

15.04.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko dana nakon napada na dvojicu srpskih mladića u Severnoj Mitrovici, sinoć je usledio novi incident. Naime, dvojica mladića albanske nacionalnosti H. T. (25) i R. C. (24) ušli su u Severnu Mitrovicu automobilom sa albanskom zastavom, a policija ih je privela kako bi sprečila teži incident.

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo Online
Mahanje albanskom zastavom iz automobila u pokretu

Portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović potvrdio je da je došlo do incidenta, piše Kosovo onlajn.

- Dva lica albanske nacionalnosti, od kojih jedno ima prebivalište u selu Čabra (Zubin Potok), a drugo u Južnoj Mitrovici, u vozilu "opel korsa", oko ponoći su, kada je na snazi zabrana kretanja, sa vidno istaknutom albanskom zastavom, vozila po ulicama u severnoj Mitrovici, čak su ušli i u KBC Kosovska Mitrovica. Policajci su primetili vozilo, a i na osnovu prijave građana, vozilo je zaustavljeno na putu ka selu Suvi Do (Severna Mitrovica) i protiv njih je podneta krivična prijava zbog kretanja u vreme zabrane kretanja - rekao je Radović.

Podsećanja radi, 10. aprila u sred bela dana, flašama su napadnuta dvojica srpskih mladića, koji su tom prilikom lakše povređeni, a napadači su pobegli u Južnu Mitrovicu. Iako je od napada prošlo pet dana, napadači nisu pronađeni.

U Gračanici je u utorak pretučen mladić, od strane trojice Albanaca, ispred Centra građanske energije i on je završio na lečenju u KBC Gračanica.

Napadači su nakon informativnog razgovora pušteni na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading