VUČIĆ O MILOVOM LAPRDANJU O SRBIJI I SRBIMA: Čekao sam, čekao i nisam dočekao!

Autor: Republika

Vesti

15.04.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je Milu Đukanoviću, koji neprestano ponavlja da se Srbija meša u unutrašnje stvari Crne Gore.

RepublikaFoto: Tanjug/SLUZBA ZA INFORMISANJE PREDSEDNIKA CRBE GORE, Tanjug/Dragan Kujundžiž
Milo Đukanović i Aleksandar Vučić

Upitan da odgovori na pitanje da li je Srbija direktno umešana u dešavanja u Crnoj Gori, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je s pažnjm gledao nastup crnogorskog predsednika na televiziji.

- Gledao sam hoće li biti i jedan segment u kom se neće govoriti o Srbiji i meni i u kom se neće Srbija i srpski narod optuživati za pećinski nacionalizam. Trudio sam se da dočekam taj deo emisije, ali ga nisam dočekao - rekao je Vučić posle obilaska Torlaka.

Prema njegovim rečima, Srbija poštuje Crnu Goru i s njom nema problem, ali ima problem s položajem srpskog naroda i to je baš ono šta je Đukanović pokazao. O tome nećemo da ćutimo, rekao je predsednik Srbije i dodao da očekuje da će premijerka Srrbije pozvati uskoro crnogorskog kolegu s kojim će razgovarati o donaciji vakcina Crnoj Gori.

- Mislio sam da tamo ima neka važnija tema, otvaranje fabrika, bolnica... ali sam shvatio da smo za sve mi krivi. Kada je to tako, onda shvatite da nešto nije u redu sa onima koji takve tvrdnje iznose - rekao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

15.04.2021 10:46

Niko se nigde ne mesa!

Nedeljko

15.04.2021 21:54

Da ne bi pričaao o bankrotu Crne Gore on izbegava i izmišlja opasnosti od Srbije. A veća opasnost mu je od Albanije koja traži Podgoricu i pola Primorja.