MIRKOVIĆ O MARINIKINIM LAŽIMA: Tepićeva napada Selakovića i Gašića da bi se skrenula pažnja sa Đilasovih računa!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.04.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Aleksandar Mirković ocenio je da sve učestaliji napadi na funkcionere Vlade i Srpske napredne stranke, među kojima je i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, predstavljaju hajku i pokušaj da se baci senka na aferu Dragana Ðilasa u vezi s računima koje ima u stranim bankama.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić

Mirković je, naime, naveo da su građani saznali da Ðilas u više od 17 zemalja na 53 različita računa ima više od 68 miliona evra.

- Koliko god pokušali da lažima sakriju tu temu neće uspeti. Poslanici će insistirati da saznaju kako je Ðilas taj novac stekao jer građani zaslužuju da to znaju - rekao je Mirković u Skupštini Srbije.


On je dodao da se taj deo opozicije stalno ponaša tako da samo vrte u krug afere, pa, kako kaže, kad dobiju presudu da su lažno optuživali prebace se na drugu temu.

- Sada je na redu kod njih Savamala, samo je drugi čovek meta, a sve je indirektan napad na Aleksandra Vučića - rekao je Mirković komentarišući izjave potpredsenice SSP Marinike Tepić koja je Selakovića povezala sa rušenjem u Savamali.

Mirković je podsetio da je Selaković pozvao Mariniku Tepić da idu zajedno na poligraf da se utvrdi ko govori istinu.

- Ali gle čuda, Tepić je krenula stopama Ðilasa, pa na sve pristaje, ali na poligraf ne pristaje. I sada imate situaciju da Ðilas ili Tepić ili bilo ko iz te stranke može da kaže svakakvu laž i da se sakriju iza toga - eto mi znamo da je tako - ali nećemo na poligraf da to dokažemo - naveo je Mirković.

On je pozvao građane da sami procene koliko je to licemerno, navodeći da onima koji nemaju argumente, pa ni program preostaje samo mržnja i blaćenje ljudi koji su uspešniji i pošteniji od njih.

Mirković je primetio da kroz istog “toplog zeca” prolazi i šef BIA Bratislav Gašić.

- Videćemo ko je sledeći, a nigde naznaka o bilo kakvom dokazu. Sve same neistine - zaključio je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

13.04.2021 16:38

Ova zena nista drugo sem da laze ne zna!

Vesna

13.04.2021 20:15

Ovo je neocekivano!