SRPSKA LIGA: Hag samo prikriva NATO bombardovanja!

Autor: Republika

Vesti

22.11.2017

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sramna odluka antisrpskog suda u Hagu da ratnog komandanta Vojske RS Ratka Mladića osudi na doživotnu robiju, samo je još jedan dokaz da je Haški tribunal, osnovan s namerom da se sudi isključivo srpskom narodu za nepostojeći zločine na prostoru BiH, a prikrije odgovornost NATO za dve vazdušne kampanje bombardovanja Srba u BiH tokom rata devedesetih godina", izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

Đurđev podseća da nijedan politički ili vojni lider, ratni zločinac iz redova bošnjačkog i hrvatskog naroda, do sada nije osuđen, među kojima je i najozloglašeniji muslimanski komandant Srebrenice, Naser Orić koji je, pod zaštitom međunarodne mirovne misije, činio najteže zločine nad Srbima u Podrinju, još od 1992. godine.

Đurđev ističe da čak ni otac muslimanskog fundamentalizma Alija Izetbegović nije optužen u Hagu i ističe da se ovom presudom samo nastavlja ubijanje srpskog naroda stavljanjem u ravan sa najvećim zločinima počinjenim tokom 20. veka i javnim žigosanjem Srba kao genocidnog naroda, čak i više nego Hitlerove Nemačke.

Predsednik SL smatra da Haški tribunal nije pružio nikakvu pravdu za srpske žrtve, već samo za bošnjačke i hrvatske, čime je jasno potvrdio ko stoji iza njegovog rada i zašto je usmeren protiv srpskog naroda.

Đurđev napominje da večnu sramotu i prokletstvo nose izdajnici koji su generala Mladića na prevaru zarobili i predali Hagu.

Đurđev ističe da je sada trenutak da sve patriote u našim srpskim zemljama budu ujedinjeni, solidarni i spremni za odbranu otadžbine i verujem da i ova nepravda kao i mnoge druge kroz vekove nisu nas pokolebali nego učinili složnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading