DAČIĆ ŠOKIRAO KOD MARIĆA: Dobio sam batine od policije za vreme hapšenja Slobodana Miloševića!

Autor:

Vesti

12.04.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi da je za vreme hapšenja bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića dobio batine od policije.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Ivica Dačić

- To je bilo prvo veče, kada je krenula ta akcija. Tada niko nije znao da li je hapšenje ili je neka proba. U džipovima su sedeli neki maskirani ljudi. Vi ne znate ko su oni, da li su policijaci ili ne - rekao je Dačić.

Pričalo se i o navodnoj mafiji u džipovima.

- Ja sam tada bio sa suprugom. Moj Luka je imao godinu dana. Supruga je došla zajedno sa mnom, nije htela da ostane kući. Bili smo ispred. Ovi što su sedeli u džipovima su izašli i krenuli da se probijaju pendrecima i cokulama. Oni su bili brutalni prema narodu - naveo je Dačić.

On je istakao da je policija htela da pokaže narodu da mu je bolje da ne izlazi.

- Objavljeno je lažna vest da je uhapšen, pa je onda on izašao da da izjavu - rekao je Dačić.

Mnogi su posle petog oktobra napustili SPS Slobodana Miloševića.

- Ja sam se borio. Nisam se predao. Gadio sam se onih koji su napustili partiju. Svima je bilo dobro do četvrtog oktobra, imali su sve privilegije, a onda su se setili petog i šestog oktobra da im Slobodan Milošević ne valja. Ja sam onda jurio posle toga da nastupam, ali tada nije ni moglo da se nastupa - tvrdi Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading