DEVOJKA (24) UMRLA U KOVID AMBULANTI U KRALJEVU! Doveli je na testiranje pa joj pozlilo, lekari nisu uspeli da je reanimiraju

Autor:

Vesti

10.04.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kovid ambulanti u Kraljevu, danas je preminula devojka stara 24 godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nju su pratioci doveli u ambulantu kako bi se testirala, jer je nekoliko dana imala visoku temperaturu. Ali, u jednom trenutku je kolabirala, i lekari nisu uspeli da je reanimiraju.

Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlja u Kraljevu, potvrdila je za "Blic" da se danas dogodio tragičan slučaj u kovid ambulanti.

- Devojka stara 24 godine je u pratnji pratioca, jer je bolovala od cerbralne paralize i bila je vezana za invalidska kolica, došla kako bi se testirala. Ona je već nekoliko dana imala visoku temperaturu. Antigenski test je pokazao da je negativna, pa je urađen PCR test. Odmah nakon toga njoj se slošilo, kolabirala je i nažalost naši lekari nisu mogli da je spasu, iako su sve učinili - rekla je Krčevinac.

Ona kaže da će se nakon analize PCR testa znati da li je devojka bila zaražena koronavirusom. Krčevinac kaže da je ovaj slučaj ogroman stres i za porodicu i za zaposlene u kovid ambulanti.

Direktorka Doma zdravlja nam je rekla da se devojka prvi put danas javila, kako bi se testirala na koronavirus.

Ovo je drugi smrtni slučaj u kovid ambulanti u poslednjih nedelju dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading