Sanja Draško o Jeremićevom pulenu: ČEKAMO BORU NOVAKOVIĆA DA ODGOVORI NA PITANJA UMESTO ŠTO GLUMATA I ŠIRI NEISTINE!

Autor: Republika

Vesti

09.04.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Draško, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Novog Sada danas je na konerenciji za novinare ponovo postavila pitanja potpredsedniku Narodne stranke Borislavu Novakoviću.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug

- Ni do danas nismo čuli, da li je istina su mu njegovi pajtos Borovica opremio vikendicu, a Elezovićeva firma stan od desetine hiljade evra – zapitala se Sanja Draško.

Ali kako je istakla Draško, Novaković je izuzetno zauzet glumatanjem na performansima koje uporno priređuje građanima, prenosi Kurir.

- Naučiće marksista, prekvalifikovani sociolog i glumu, samo da građanima ne prizna istinu! Moram da se dotaknem i zloupotrebe informacija i novih izmišljotina u vezi sa budućim uređenjem priobalja. Borislav Novaković iznosi novi set laži u vezi sa planskim aktom koji još uvek nije donesen, jer se on tobože brine za biodiverzitet.

- Hajde da pogledamo i kako Borislav Novaković uništava prirodu i zelenilo na Šodrošu, zajedno sa grupicom njegovih političkih aktivista, koji su došli pre neki dan da podrže Borin performans i tada su vozilima okupirali i izgazili zelene površine na Šodrošu! Eto kako oni brinu o prirodi i zelenim površinama! Koliko li to njih uopšte i interesuje, kada nisu u stanju da prošetaju 50m?!

- Borislav Novaković je pored redovnog laganja i izmišljanja usavršio i novu disciplinu... Naime, pre dva dana vršio je pritisak na medij, portal NS uživo koji se usudio da nešto kaže o malverzacijama i aferama Borislava Novakovića i njegovih saradnika! I to zamislite tako što je najavio da drži konferenciju za štampu ispred prostorija NS uživo i na taj način izvrši svojevrstan pritisak na taj medij, i poslao je svoje aktiviste da to urade umesto njega, a usput se pojavio grafit sa pretnjama tom istom mediju, na kojem piše „“ i kao da to nije bilo dovoljno, neko je pretio radnicima koji su krečili te grafite. Zaključite sami koje to bio!

- Da li to Borislav Novaković pravi medijski linč i progon medija koji ne pišu kako on želi? Da li to Borislav Novaković urušava demokratske institucije u Srbiji i želi da nametne isto ono medijsko jednoumlje u kojem smo živeli do 2012 godine.

- Zato se pitam zašto javnost ne reaguje i zašto se nisu sva novinarska udruženja oglasila na brutalne pretnje medijima istim onim intenzitetom kao kada su se pojavljivali ovakvi grafiti protiv drugih medija i novinara? Pitam Vas Borislave Novakoviću dokle ćete tim brutalnim lažima bestidno progoniti sve one koji ne misle kao Vi??? - rekla je Sanja Draško šefica odborničke grupe SNS u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading