Vulin: Šabac je grad koji se ubrzano razvija i zaslužuje nova ulaganja i investicije

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.04.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je danas nakon razgovora sa gradonačelnikom Šapca Aleksandrom Pajićem da će broj komunalnih policajaca u tom gradu biti povećan u narednom periodu.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- Šabac je jedan od gradova u kome je projekat vraćanja policajca u zajednici već zaživeo i mi ćemo povećati broj pozornika koji će brinuti o svakom kvartu, svakom detetu i svakome od nas - rekao je Vulin.

Navodeći da je Šabac grad koji se ubrzano razvija i koji je uvek bio geografski važno mesto u Srbiji, ministar je istakao da će grad dobiti nove puteve i most i dodao da je Šabac grad koji zalužuje nove investicije i ulaganja.

Vulin je rekao i da je bitan segment ekonomskog napretka bezbednost i da je Policijska uprava u Šapcu maksimalno angažovana i posvećena da zaštiti svakog građanina.

Zahvalio je gradonačelniku i rukovodstvu grada na razumevanju za potrebe Policijske uprave i svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i na novim idejama koje su važne za bezbednost saobraćaja i bezbednost građana.

- Saradnja sa lokalnom samoupravom je veoma važna i zadovoljan sam što se ovde dobro razvija, što će se nastaviti kako bi svi građani Šapca bili sigurniji i bezbedniji - rekao je ministar.

Pajić je preneo da je na sastanku razgovarano o temama koje su važne za funkcionisanje grada, s posebnim akcentom na bezbednost građana.

- Siguran sam da će naša saradnja u narednom periodu biti još uspešnija i intenzivnija. Razgovarali smo i o temema koje do sada nisu bile dovoljno zastupljne, a koje su značajne za veću bezbednost građana - rekao je Pajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading