(VIDEO) DAJTE OSKARA MARINIKI TEPIĆ: Folira se da je ugrožena JER NEMA ODGOVORE O SREBRENICI!

Autor: Republika

Vesti

08.04.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde uličarski je izvređala odbornika u Skupštini grada Jagodine Dušana Marković, a onda brže bolje potrčala da glumi žrtvu, otkriva Republika!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Marinika Tepić

Naime, tokom konferencije koju je Tepićeva držala u tom gradu, Marković je prišao i pokušao da joj postavi pitanje na koje ona nije imala odgovor.

Između ostalog, Marković je pitao Tepićevu "ko je potpisao rezoluciju i zahtev da Srbija postane genocidna tvorevina", ali umesto odgovora Tepićeva mu je poručila da je "budala" i da joj se "pomeri sa puta".

O tome svedoči i video koji je Marković obajvio.

- MARINIKA TEPIĆ NE GOVORI ISTINU - ‼️Gospođi Mariniki Tepić želo sam da postavim pitanje. Obezbeđenje koje je čuvalo nije mi dozvolilo da priđem i počeli su da me vređaju. Zbog toga sam nastavio sa pitanjem i na kraju od gospođe Tepić umesto odgovora dobio sam gomilu uvreda - napisao je Marković.

Međutim, iako, dakle, postoji video snimak koji jasno pokazuje ko je bio nepristojan i bezobrziran, mediji pod Đilasovom kontrolom upregli su sve snage da dokažu kako je Tepićeva zapravo bila žrtva.

Tako su brže bolje objavljene vesti o incidentu u Jagodini u kojima je Tepićeva klasičnom zamenom teza predstavljena kao žrtva torture.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading