NEMA MIRA U OPOZICIJI! Đilasov Janko Veselinović žestoko udario na Jeremića: Ti si bestidnik koji je prevršio svaku meru!

Autor:

Vesti

06.04.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primirje u opoziciji ne jenjava, nije trajalo ni jedan dan, a već se diže nova bura.

RepublikaFoto: Tanjug/Nikola Anđić
Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Rat u opoziciji je eksalirao, a ljutu borbu vode Dragan Đilas i Vuk Jeremić, koji preko svojih izaslanika naizmenično jedan drugom upućuju niz uvreda, i to manje ni više, nego na društvenim mrežama.

Okršaji se vode preko trećih lica koji izvršavaju naredbe svojih "velikih vođa", a nestabilna opozicija se kruni u svakoj novoj ispisanoj rečenici.

Sada se oglasio Janko Veselinović, po nalogu Dragana Đilasa, pa žestoko udario na doskorašnjeg saradnika, Vuka Jeremića.

- SNS je odlično dočekao slajs od Vuka Jeremića o "gulaš opoziciji" i "čoporu". Kebara i ekipa "seire" nad tim opisima životinjskog carstva. Očekujemo forhend i možda se opet nađeš u zadnjem redu, u sali Skupštine, da im daš kvorum. *slajs - "sečena" lopta koja se okreće unazad - napisao je Veselinović i dodao:

Foto: Printscreen

- Nije to prosto. Čovek godinu dana napada ljude iz opozicije. Preko režimskog "Blica" i medija dostupnih opoziciji. Poimence. Sada ga citiraju "informeri". Nemojte sve stavljati u isti koš. Samo on to radi u opoziciji. To je bestidno. Sada je prevršio svaku meru - napisao je Janko Veselinović.

Foto: Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading