Akademik Teodorović protiv Saše Jankovića: On nema MORALNE VRLINE!

Autor: blic.rs

Vesti

21.11.2017

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akademik Dušan Teodorović, jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića i njegov bivši saradnik, pridružio se danas teškim optužbama koje je protiv Jankovića izneo Srđan Škoro, član predsedništva PSG koji je danas popodne podneo ostavku na tu funkciju.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Dušan Teodorović

Škoro je u pismu ostavke objavljenom na internetu istakao da Pokretom "upravlja isključivo bračni par Janković", da su "redovno abrovisanje i cinkarenje deo stalnog blata na umišljenom dvoru Jankovića" i da "bi nas stvaranje novih Slobe i Mire odvelo direktno u propast".

Teodorović je u otvorenom pismu istakao da "u potpunosti podržava stavove koje u svom pismu izneo Srđan Škoro".

“Istovremeno, žao mi je što vas nisam i sam detaljnije obavestio o razlozima napuštanja pokreta…

Slobodan sam da Srđanovim konstatacijama dodam svoje utiske o potpuno netransparentnom finansijskom poslovanju, bezidejnosti, neefikasnosti i nepoštovanju dogovorenog od strane Predsednika PSG. Protokom vremena uverio sam se da Saša Janković, koga sam najiskrenije podržao u predsedničkoj kampanji i u fazi formiranja pokreta, ne poseduje radne i kreativne sposobnosti i moralne vrline da predsedava pokretom koji pokušava da istinski promeni lice Srbije.

Nikada tokom svoje dugogodišnje karijere u zemlji i inostranstvu mi se nije desilo da toliko pogrešim u proceni radnih sposobnosti i moralnog kodeksa jednog čoveka. Pogrešio sam i to je moja velika krivica. Primite moje izvinjenje, kako zbog moje pogrešne procene, tako i zbog zakasnelog priznanja”, napisao je akademik Teodorović.

Teodorović je istakao da PSG "ne pripada bračnom paru Janković".

- Najiskrenije molim bračni par Janković da napuste pokret - piše Teodorović.

Teodorović je za "Blic" potvrdio da je ovo pismo, objavljeno na internetu, njegovo i autentično. Rekao je da je pročitao pismo člana Predsedništva PSG Srđana Škora, i da je “suština tu”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading