Deda se požalio Vučiću i izneo svoj problem: Valjak mi je pregazio nogu, nemamo od čega da živimo! PREDSEDNIK SRBIJE OBEĆAO POMOĆ!

Autor: Republika

Vesti

06.04.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Rudnu Glavu gde se vakcinisao protiv virusa korona u Zdravstenoj stanici Doma zdravlja "Dr Veroljub Cakić" Majdanpek.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Vučić je tom prilikom odgovarao i na pitanja meštana.


Jedan od stanovnika ove opštine požalio se Vučiću da živi u jako teškim uslovima i zamolio ga za pomoć:

Živim u staroj kući sa suprugom, pokušao sam da dobijem pomoć u Negotinu, ali nisam uspeo. Ja sam ćopav, supruga mi je ćorava. 2004. godine valjak mi je pregazio nogu, jedna noga mi je skraćena. Imam sina, on živi tu kod nas, nadniči – pitao je meštanin Rudne Glave predsednika Vučića.

Mogli bismo da zaposlimo sina, da pronađemo neki način, a za ostalo ćemo da pomognemo jednokratno to nije problem – na šta je meštanin rekao da bi mu to mnogo značilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sara

06.04.2021 13:11

Da li je normalno da na ovakav način jadni ljudi rešavaju svoje probleme koje imaju!!!. Šta rade nadležne socijalne i druge opštinske službe!!!!.

Ivana

06.04.2021 21:06

Strašno koliko je težak život u manjim mestima.