(FOTO,VIDEO) UMALO TRAGEDIJA NA SINOĆNJOJ ŽURKI U STUDENJAKU! Devojka se odvalila od alkohola, pa završila na VMA!

Autor: Republika

Lifestyle

05.04.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više hiljada studenata okupilo se sinoć ispred Studentskog grada na Novom Beogradu, gde su proslavili 4. april, Dan studenata.

RepublikaFoto: printskrin/društvene mreže

Na jednom od snimaka koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se da su studenti bili okupljeni u velikom broju, nisu nosili maske niti poštovali mere fizičke distance.

Oni su uživali uz muziku i piće do kasno u noć, a kako je javljeno medijima, U Studentskom gradu sinoć je pomoć ukazana jednoj studentkinji koja je u stanju teške alkoholisanosti prebačena na Vojno medicinsku akademiju.

 

U jednom trenutku su zaigrali i igrali kolo, a kako se može čuti, odzvanjala je glasna muzika, a orili su se hitovi Seke Aleksić, Elitnih odreda, Jelena Rozge i Sinana Sakića.

 

 

Ovi snimci razbesneli su mnoge. "Ovo su akademski građani? Sutra neki od ovih treba da leče ljude?", "Ako su oni budućnost Srbije, onda smo u problemu…", "Sramota, mozete da igrate dok vas i vaše bliske ne zadesi korona", samo su neki od komentara ispod snimka.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading