MILOŠEVIĆ NIJE PSOVAO, ZA RAZLIKU OD ĐINĐIĆA! Boža Spasić otkrio veliki previd u seriji "Porodica" i ko je stvarno BIO VULGARAN!

Autor: Republika

Vesti

04.04.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božidar Spasić, bivši operativac DB, rekao je u jutarnjem programu TV Pink da je sramno što su u seriji "Porodica" Slobodana Miloševića predstavili kao bahatog čoveka koji psuje i tvrdi da se bivši jugoslovenski predsednik nikad nije "služio psovkama" i da je to bio "manir" Zorana Đinđića.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Božidar Spasić

- Tvrdim da su sve psovke pripisane Miloševiću zapravo psovke Zorana Đinđića. Đinđić se u javnosti predstavljao kao gospodin, a toliko je psovao da su se svi njegovi saradnici, kad ga bilo gde retnu, bežali od njega - rekao je Spasić.

On kaže da je to bilo poznato svima koji su Đinđića bliže poznavali.

- Pa meni su pričali Vuk (Obradović p.a) i Batić da su svi od njega bežali da ih ne vidi slučajno na hodniku. Znao je da ih vređa psovkama, da to nije bilo normalno. Milošević, to odgovorno tvrdim, nikad nije psovao niti se koristio u bilo kojoj situaciji vulgarnim rečnikom - rekao je Spasić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading