DRAGAN MARKOVIĆ PALMA OŠTRO OSUDIO KOŠTUNICU! To je čovek koji je oslobodio ALJBINA KURTIJA!

Autor: Republika

Vesti

03.04.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma se jutros pričajući o hapšenju, a kasnije i isporučenju bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića Haškom tribunalu, dotakao i Vojislava Koštunice.

RepublikaFoto: printskrin

Ocenjujući te događaje kao sramne, Palma je rekao da je Vojislav Koštunica sve znao iako je pokušavao da se opere od ovih događaja.

- Ko, on nije znao!? On (Koštunica) vam je ko mlaka voda, niti da ga piješ niti s njom da se kupaš - odbrusio je Palma pa dodao:

- Pa, to je čovek koji je amnestorao Aljbina Kurtija, bio Kurti u niškom zatvoru, on ga oslobodio. A vidite šta sad Kurti radi... - rekao je Palma.

Podsećamo, Kurti je svojevremeno bio vođa albanskog studentskog pokreta na Kosovu, i u vreme Slobodana Miloševića bio je osuđen na 15 godina zatvora za terorizam. Nakon dve i po godine provedene u zatvoru u Nišu, amnesiran je 2001. godine.

Aljbin Kurti danas je premijer samoproglašene države Kosovo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading