ZARATILI OPOZICIONARI: Obradović napada Sašu Jankovića

Autor: Tanjug

Vesti

21.11.2017

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Dveri Boško Obradović upitao je danas predsednika PSG Sašu Jankovića da li se on zalaže za priznanje nezavisnosti tzv. Kosova kao uslova za dalji put Srbije u EU po svaku cenu.

RepublikaFoto: Tanjug
Obradović smatra da pre beogradskih i, kaže, vanrednih parlamentarnih izbora, treba rešiti šta ko misli i planira u vezi sa KiM

Obradović je, u pisanoj izjavi, zamolio Jankovića da objasni jučerašnju izjavu da, kada bi bio na vlasti, ne bi stajao na putu razvoja "Kosova" kao demokratske "države" i da ne treba sprečavati da "Kosovo" postane član međunarodnih organizacija.

- Da li to znači da se on zalaže za priznanje nezavisnosti tzv. Kosova kao uslova za dalji put Srbije u EU po svaku cenu - rekao je Obradović i upitao u čemu se onda kada je u pitanju spoljna politika Srbije, Janković razlikuje od aktuelne.

On kaže da ukoliko se i Čedomir Jovanović, Nenad Čanak, Dragan Šutanovac i Saša Janković, slažu sa idejom "priznanja tzv. nezavisnog Kosova", onda i nisu opozicija.


Obradović smatra da pre beogradskih i, kaže, vanrednih parlamentarnih izbora, treba rešiti šta ko misli i planira u vezi sa KiM, "pa ćemo onda da rešavamo druga politička pitanja". 

- A ne da mnogi danas glume opoziciju Vučiću, a posle da nakon Vučićevog pada sa vlasti nastave da rade sve isto kao on - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading