SRBIJA NADMAŠUJE SVE ZEMLJE EU U VAKCINACIJI: Strani mediji ne prestaju da se dive Vučiću i našoj zemlji!

Autor:

Vesti

31.03.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strani mediji ne prestaju da se dive Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću na način na koji se bori sa koronavirusom i vakcinacijom.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Poslednji koji je pisao hvalospeve na račun naše zemlje je sajt "Ekonomist" koji ističe da Srbija ima najbržu svetsku kampanju vakcinacije portiv korone.

Siromašna zemlja po evropskim standardima, a mučena korupcijom, ipak ima jednu od najbržih svetskih kampanja vakcinacije protiv korone - treću u Evropi u ukupnim dozama isporučenim po osobi. Hiljade Bosanaca, Makedonaca i Crnogoraca prešlo je granicu za cepivo - napisao je sajt.

Foto: Printscreen

Kako su dodali za prijavu za vakcinaciju je dostupno više vrsta vakcina.

Na vladinoj veb lokaciji o zdravlju Srbi se mogu prijaviti za primanje kineske vakcine, ruske, zapadne ili bilo čega drugog što je dostupno. Ukoliko tražite Fajzerovu vakcinu, možda će vam trebati više vremena. Stranci dobijaju AstraZenecu, verovatno zato što je mnogi lokalni stanovnici ne žele. Do 27. marta 20% Srba je imalo bar jednu dozu - ističe "Ekonomist".

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza uspešnosti politike Aleksandar Vučića i njegovih napora u borbi sa opakom pošasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading