TOTALNI RASPAD ĐILASOVE OPOZICIJE! RAT, ALI STVARNO: Ne zna se ko koga napada, PADAJU TEŠKE REČI!

Autor: Republika

Vesti

31.03.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srpskoj opoziciji vlada rat do istrebljenje, jasno je na osnovu poruka koje su na Tviteru razmenili funkcineri DS, Narodne stranke i Stranke slobode i pravde.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Kao što je Republika već pisala, sve je počelo kada je vedeta Narodne stranke Vuka Jeremića Stefano Jovanović poručio Janku Veselinoviću da ide na letovanje u Dubai, "kao i svi Đilasovci".

To je razbesnelo Veselinovića pa je žestoko odgovorio:

Dragi moj, Vuče Jeremiću, ti očito imaš nekih problema. Ne znam o kakvim problemima je reč. Rano je jutro. Ne verujem da si koristio neke supstance.Nemoj mene stavljati u nikakve gulaše. U tvojoj stranci ima par sjajnih ljudi. Boraca.Zbog njih neću ništa da kažem o Narodnoj stranci - napisao je Veselinović.

 

Dodatno su se strasti rasplamsale kada je Jovanović uzvratio:

- Uz svo uvažavanje Vašeg intelektualnog doprinosa političkoj misli još od 1990-e, niko Vas ne stavlja u gulaš. U njega ste skočili sami, i toplo Vam je u njemu. Na ivici ste živaca, potreban Vam je odmor. Najbolje u Dubaiju - napisao je on.

Uz sve to, u opozicionoj kaljuzi otvoren je još jedan front pošto je i predsednik DS Zoran Lutovac napao Jeremića i poručio mu da prestane da se dokazuje nekoj "malobrojnoj zainteresovanoj publici" i da bezuspešno glumi političkog čistunca.

Umesto dokazivanja malobrojnoj zainteresovanoj javnosti oko toga ko je "pravoveran" i politički čistunac, daleko korisnije bi bilo da se dogovorimo oko modela jedinstvenog ili barem sinhronizovanog opozicionog nastupa, jer je to preduslov za pobedu nad kleptokratskim režimom - napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading