Novo posrnuće opozicije! "NOKAUT" OD JEREMIĆEVOG ČOVEKA ZA VESELINOVIĆA: Idi na letovanje u Dubai kao svi Đilasovci!

Autor: Republika

Vesti

31.03.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićeva desna ruka Stefan Jovanović poručio Janku Veselinoviću da ide na letovanje u Dubai kao svi Đilasovci. To je, očigledno, razbesnelo Veselinovića, pa je ubrzo žestoko uzvratio!

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Janko Veselinović

Opšti fajt među "zakletim" opozicionarima počeo je kada je Vuk Jeremić izdao saopštenje u kom kritikuje ideju predsednika SSP da na pregovore sa vlašću šalje "gulaš od pregovarača", na šta je Janko Veselinović brže bolje reagovao i poručio mu da njega ne stavlja ni u kakve gulaše. 

- Dragi moj, Vuče Jeremiću, ti očito imaš nekih problema. Ne znam o kakvim problemima je reč. Rano je jutro. Ne verujem da si koristio neke supstance.Nemoj mene stavljati u nikakve gulaše. U tvojoj stranci ima par sjajnih ljudi. Boraca.Zbog njih neću ništa da kažem o Narodnoj stranci - napisao je Veselinović.

 

 

Međutim, kao da rasulo među dojučerašnjim saradnicima već nije dovoljno komplikovano, umešao se i Stefan Jovanović, desna ruka Vuka Jeremića. On je poručio Veselinoviću da je sam uskočio u taj gulaš koji pominje i da mu je u njemu i te kako toplo! I dodao da bi bilo najbolje da ode na odmor i to na destinaciju na koju po pravilu idu Đilasovi puleni.

- Crni, Veselinoviću... Uz svo uvažavanje Vašeg intelektualnog doprinosa političkoj misli još od 1990-e, niko Vas ne stavlja u gulaš. U njega ste skočili sami, i toplo Vam je u njemu. Na ivici ste živaca, potreban Vam je odmor. Najbolje u Dubaiju - napisao je Jovanović.

 

 

Vrlo brzo je stigao kratak, ali žestok odgovor od Janka Veselinovića. 

- Potrčko, nosaču kaputa i telefona sve najbolje - stoji u komentaru ispod Jovanovićevog tvita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading