Predsednik Vučić otkrio kada će primiti vakcinu protiv korona virusa

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

25.03.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veoma važno da što pre u Srbiju stigne novi kontigent vakcina iz Kine, kako bi se ubrzala vakcinacija stanovništva i omogućilo privredi da radi.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Vučić je tokom obilaska radova na brzoj pruzi u Zemunu, u razgovoru sa ambasadorkom Kine Čen Bo, rekao da će se i sam vakcinisati kada stigne taj kontigent vakcina.

Ponovo je upitao ambasadorku da li će te vakcine stići nešto ranije u Srbiju. Predsednik je ranije najavio da će još milion doza kineske vakcine Sinofarm doći u Srbiju između 5. i 10. aprila.


- Sledeće nedelje se vidimo na deonici Preljina - Požega, a i pre toga... Ja ću opet da čekam vakcine i ako ne bude najavljeno. I čim dođu, odmah prvi ili drugi dan ću da se vakcinišem - kazao je predsednik obraćajući se ambasadorki Kine.

Istakao je da je jako važno da se ubrza vakcinacija stanovništva kako bi mogla privreda da radi i da se otvore ugostiteljski objekti.

Vučić je napomenuo da sa vakcinacijom treba požuriti i zbog obeležavanja katoličkog Uskrsa i pravoslavnog Vaskrsa i zahvalio Kini na pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marina

25.03.2021 12:14

Imunizacija naseg naroda je na prvom mestu

Mily

25.03.2021 14:41

Vucic ce se, kao i ostali gradjani Srbije, vakcinisati i time sigurno spasiti sebi zivot, jer je korona virus nepredvidiv i izuzetno opasan, sto i imamo prilike da vidimo poslednjih godinu dana!

Ivana

25.03.2021 22:10

Svi građani treba da grade dobre odnose, hvala predsedniče na svemu što radite za zdravlje naroda. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomskom napretku i razvoju.