STANJE NA PUTEVIMA: Na nekim deonicama ponovo obustavljen saobraćaj zbog jakog nevremena!

Autor: Republika

Vesti

25.03.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AMSS upozorava vozače na sneg na kolovozu na putevima u planinskim predelima Ivanjice, Sjenice, Valjeva, Požege, Užica, Novog Pazara, Vranja.

RepublikaFoto: pixabay.com

Na deonici Brzeće-Kopaonik (hotel Putnik) ponovo je obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila usled jakog nevremena i olujnog vetra koji stvara nanose. Saobraćaj je umerenog intenziteta i na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Zbog pojave magla smanjena je vidljivost na auto-putu E-75 od petlje Bubanj Potok do granice Srbije sa Severnom Makedonijom kod Preševa.


Iz JP Puteva Srbije savetuju vozačima maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura, kaoi na mostovima preko reka.

Na pojedinim deonicama I prioriteta/A kategorije održavanja ima snega do 5 cm, kao što su putevi Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, Vladičin-Han - Surdulica.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading