MINISTAR VULIN: Rama pamet da izvozi ne može!

Autor:

Vesti

24.03.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vulin prokomentarisao je bedne provakacije Edija Rame povodom godišnjice NATO bombardovanja SRJ

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Aleksandar Vulin

- Veći je trag u politici Rama ostavio zasmejavajući kolege izborom šarenih čarapa i cipela, nego što je izneo neku ideju  vrednu pažnje. Premijer zemlje u kojoj je "žuta kuća", morao bi da traži oproštaj što su u njegovoj zemlji otetim Srbima vadili organe i prodavali ih, a ne da vređa zemlju i narod čijoj istoriji i kulturi može samo da zavidi - izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući provokacije Edija Rame i dodao: 

Ono zla što Albanija nije mogla da nama učini, učinili su NATO bombarderi. Zato se građanima Evrope Albanija zahvalila kako je mogla i znala, poslala im je najbolji deo svog društva, narko-dilere, da potruju decu u zemljama Zapada. Rama pamet da izvozi ne može, ali zato je bez premca u izvozu narkotika. Da se Albanija nešto naljuti na EU i uvede im sankcije, pola EU bi upalo u apstinentsku krizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading