Matić: Gospođa Vasilić je imala hrabrosti da kaže da slučaj Đilasovih miliona na Mauricijusu treba ispitati, ali pod uslovom da Šolak i on to ne čuju

Autor:

Vesti

22.03.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Srpski telegraf objavio audio-snimak razgovora s Jelisavetom Vasilić, N1 i Nova S pokušali su da predstave kao da sa njom nikad nismo ni pričali.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Matić

Ovim povodom reagovao je i Marko Matić iz Centra za istraživačko novinarstvo.

Sama činjenica da Jelisaveta Vasilić u svom demantiju potencira da nije dala zvaničnu izjavu svedoči da je reč o osobi koja ima različite priče u zavisnosti od toga kome se obraća. Ljudi od integriteta ne poznaju kategoriju zvaničnih i nezvaničnih izjava pošto oni uvek vode računa o tome šta pričaju. Za razliku od njih, gospođa Vasilić je očigledno imala hrabrosti da kaže da slučaj Đilasovih miliona na Mauricijusu treba ispitati, ali pod uslovom da to ne čuju sam Đilas i Dragan Šolak. Za njihove uši ona očigledno ima drugu priču - poručio je Matić.

Podsetimo, nakon što je Jelisaveta Vasilić dala izjavu za Srpski telegraf kako tužilaštvo treba da ispita Đilasove mutne radnje, brže bolje je otrčala na N1 i demantovala sopstvenu izjavu.

Budući da Vasilić ima poteškoće u prisećanju sopstvenih reči, dostupan je audio zapis njenog razgovora sa našom novinarkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading