SELAKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN LAVROVU: Sa velikim zadovoljstvom iščekujem predstojeći susret

Autor:

Vesti

21.03.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković čestitao je danas rođendan šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, sa kojim će se 16. aprila sastati u Moskvi.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nikola Selaković

- Upućujem Vam iskrene čestitke i najbolje želje povodom Vašeg rođendana. Vaše bogato diplomatsko iskustvo i neumorno zalaganje na zaštiti interesa Ruske Federacije vredni su divljenja i predstavljaju uzor budućim generacijama - navodi se u čestitki Selakovića.

Selaković je naveo da sa velikim zadovoljstvom iščekuje predstojeći susret sa ruskim kolegom, 16. aprila u Moskvi, koji će, ističe, dati novi podsticaj razvoju tradicionalno bliskih odnosa i saradnje naše dve bratske zemlje i daljem jačanju strateškog srpsko-ruskog partnerstva.


Ministar je zahvalio za principijelnu podršku očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije i zaštitu interesa srpskog naroda na međunarodnoj areni.

- Uvaženi prijatelju, želim Vam dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspeha u obavljanju Vaše odgovorne dužnosti na dobrobit prijateljskog ruskog naroda. Koristim i ovu priliku da Vam još jednom ponovim izraze svog visokog poštovanja - naveo je Selaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading