SAŠA MILOVANOVIĆ ZA TV PRVA: Digla se cela mašinerija protiv Srpskog telegrafa

Autor: Republika

Vesti

21.03.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog Telegrafa Saša Milovanović bio je gost u jutarnjem programu na TV Prva gde se govorilo o aktuelnim temama - mafijaškoj grupi Belivuk i malverzacijama Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Saša Milovanović u jutarnjem programu TV Prva

 

U jutarnjem programu Saša Milovanović i Milan Ćulibrk osvrnuli se se na malverzacije Dragana Đilasa.

Devet godina niko ništa nije uradio  po pitanju računa, država ništa nije uradila. Nije sporno ako neko ima novac, samo je pitanje da li je porez plaćen za to. Država nije sposobna devet godina da reši ovo - kazao je Ćulibrk. 

- Imamo utaju od 8, 9 miliona, a Đilas ima 57 računa širom sveta, kakav je to čovek, čime se bavi? Vrlo je jasno da novinari rade svoj posao. Na konferenciji koju on sazove ne odgovara ni na jedno postavljeno pitanje novinara, ali zato na TV Nova naprave emisiju uveče i pozovu ga, i na taj način brane Đilasa - zaključio je Milovanović.

Milan Ćulibrk je u emisiji "Utisak nedelje" izmislio da Srpski telegraf u doba korone prodaje novine bolesnima i iznosi laži.


- Vi ste izmislili laž da se Srpski Telegraf  u doba korone prodaje bolesnima - rekao je Saša Milovanović. 

- Ja sam se izvinio za to - rekao je Ćulibrk i ovim potvrdio laži koje je plasirao u "Utisku nedelje" na račun Srpskog Telegrafa.

- Imate oca koji je izgubio sina, a Belivuk ga uputio na Krik, a mi smo sve raskrinkali i sada nas optužuju  da rušimo Krik, digla se cela mašinerija protiv Srpskog telegrafa - poručio je Milovanović Ćulibrku.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading