VULIN POSLAO SNAŽNU PORUKU NAKON NOVIH "UPOZORENJA" EU: Neka imaju obraza da ućute kada Srbija tuguje!

Autor:

Vesti

20.03.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedamnaesti mart je dan kada Srbija tuguje, jer se seća martovskog pogroma, a za Evropsku uniju, 17. mart bi trebao da bude dan kada ćuti zato što je ćutala dok su Srbi pre 17 godina bili ubijani i proterivani, a njihove svetinje spaljivane, izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na nova "upozorenja" Evropske unije zbog objave predsednika Srbije na Instagramu.

RepublikaFoto: KlikTV/Pink
Aleksandar Vulin

- Umesto što napadaju predsednika Srbije i predsednika svih Srba Aleksandra Vučića zato što brani i čuva srpski narod na Kosovu i Metohiji, funkcioneri EU bi bili mnogo korisniji svojim biračima da su od Vučića naučili kako da obezbede dovoljno vakcina protiv kovida - dodaje Vulin.

- Pozivam funkcionere EU da se uzdrže od izjava koje ometaju pregovarački proces, a posebno od izjava koje daju lažnu nadu Prištini da su tzv. Kosovo i Srbija ravnopravne i suverene države. Kada funkcioneri EU već nisu imali časti da zamole za oproštaj pred grobovima Srba pobijenih na Kosovu i Metohiji, neka imaju bar toliko obraza da ućute kada Srbija tuguje - rekao je predsednik Pokreta socijalista Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading