VAŠ NAJBOLJI IZBOR! Jazak - prirodna izvorska voda sa padina Fruške gore!

Autor: Republika

Vesti

19.03.2021

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaštićena priroda oduvek je privlačila pažnju i budila interesovanje svih ljudi, kako onih koji je posmatraju sa stanovišta nauke, tako i onih koji vole da uživaju u njenim dobrobitima.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Voda Jazak

Samo neke od njih, poput nepreglednog zelenila, cvrkuta ptica i žuborenja vode prvo su što nam pada napamet kada želimo da pobegnemo od gradskih gužvi u potrazi za pravim odmorom. Pored toga, kao posebna benefit koja nam dolazi iz prirode, svakako je voda, koja nam je neophodna za pravilno funkcionisanje organizma.

Odakle potiče voda koju konzumirate?

Smešten u srcu našeg najstarijeg nacionalnog parka, Fruške gore, izvor Jazak vode privlači pažnju svojim nesvakidašnjim okruženjem odnosno očuvanim prirodnim bogatstvom koje pleni svojom lepotom.

Kada je reč o njenom kvalitetu, dovoljno je reći da prolazeći kroz krečnjačko-dolomitske stene stare više od 30 miliona godina voda Jazak sakuplja minerale koji su neophodni našem organizmu, a pomenute stene zaslužne su i za njenu kristalnu čistoću. Dodatno, njena optimalna PH vrednost pruža pravilnu hidrataciju tokom celog dana, te je Jazak voda opravdano savršen izbor za one koji žele da koriste samo najbolje iz prirode.

Jazak – prirodno dobra voda i Vaš najbolji izbor! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading