OTVORIO DUŠU: Vučić ispričao sve što misli o Nebojši Stefanoviću

Autor: Republika.rs

Vesti

18.03.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na Javnom servisu da li je ministar odbrane Nebojša Stefanović povezan sa organizovanim kriminalom.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović

Vučić je naveo da doskorašnji ministar policije jeste imao uspone i padove tokom svog rada, ali da se nikad nije sumnjalo u njegovu lojalnost:

Nije povezan u to. Nisam pomislio nijednog trenutka na njega. Ima drugih osoba iz vlast. Zamerio sam mu mnogo toga, pamtim i dobre stvari ko je je radio. Zameram mu samo na objektivnoj odogovornosti i to sam mu više puta rekao. Nijednog sekunda nisam mislio na njega. Zna se, znaju i oni ko je umešan u kriminal - rekao je Vučić.

Pitanje je formulisano kako je iskreirana takva "klima" da se sva krivica svede na Stefanovića. Vučić je negirao ikakvu saradnju, ističući da jesu umešane druge osobe iz izvršne vlasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

18.03.2021 22:54

Moje lično mišljenje je da Nebojši Stefanoviću, Boško Obradović svuda smešta u svim medijima.

Tof

22.03.2021 23:13

Pa zasto Stefanovic bezi od novinara???.Da ima malo obraza dao bih ostavku samo zbog toga sto kao bivsi ministar policije navodno nije znao nista o kriminalcima iz policije!!!.Vucicu ovaj ti radi o glavi a ti cutis,izgleda da si se okruzio mnogo losim ljudima.