(FOTO) VULETIĆU SE SPREMA OTKAZ! Studenti Pravnog fakulteta podneli prijavu Etičkoj komisiji protiv profesora!

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem potpredsedniku FK Partizan Vladimiru Vuletiću drma se profesorska fotelja na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Vuletić

Studenti Pravnog fakulteta podneli su Etičkoj komisiji prijavu zbog neadekvatnog ponašanja Vladimir Vuletića.

Dopis je, pored Etičke komisije Univerziteta u Beogradu, dostavljen i rektoru Univerziteta u Beogradu, Senatu Univerziteta u Beogradu, Odboru za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu, dekanu Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, savetu Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i nastavno-naučnom veću Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

U prijavi u koju je Republika imala uvid se dovodi u pitanje čestitost profesora Vuletića. Radi se o jednom koautorskom članku, koji je sporan u pogledu poštovanja Kodeksa profesionalne etike Univerziteta u Beogradu, jer se skoro u potpunosti sastoji iz dva ranije objavljena članka.

Kompletnu prijavu možete videti u galeriji ispod.

 

Podsetimo, Vladimir Vuletić je podneo ostavku na mesto potpredsednika FK Partizan 9. februara ove godine, pet dana posle hapšenja ozloglašenog kriminalca Veljka Belivuka, sa kojim je profesor sarađivao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading