DAČIĆ PROKOMENTARISAO NASLOVNU STRANU SRPKOG TELEGRAFA: Evo šta je rekao o pretnjama Vučiću iz Crne Gore

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost Jutarnjeg programa "Novo jutro" na RTV Pink bio je predsednik Skupštine Ivica Dačić koji je govorio o aktuelnim političkim pitanjima. On je komentarisao i naslovnu stranu današnjeg "Srpskog telegrafa" odnosno stravično upozorenje predsedniku Srbije koje se stiglo od ruskih bezbednjaka

RepublikaFoto: Pink/printscreen
Ivica Dačić

Voditelj Predrag Sarapa je upitao je Dačića o pretnjama predsedniku Vučiću koje dolaze iz Crne Gore, a na koje su ga upozorili obaveštajci Vladimira Putina o čemu piše "Srpski telegraf".

- Stižu razna upozorenja, pa i u našim medijima imamo priliku da ih čitamo. Upozorenje Putinovih obaveštajaca: Vučiću, čuvaj se, metak ti stiže iz Crne Gore. Ruske službe dostavile informaciju našem predsedniku da mu Milo Đukanović preti zbog gubitka vlasti u Crnoj Gori, a da tamošnja mafija sprema žestok kontraudar Srbiji. Čuli smo i Daku Davidovića. Za sve je kriva Srbija - rekao je Sarapa dok je Dačić istakao da su izjave prilično licemerne. 

Foto: Print
Naslovna strana Srpskog telegrafa

- Oni to već pričaju sigurno godinu dana, kada su bili i parlamentarni izbori. Milo Đukanović sada krivi vlast u Srbiji, a kada kažete vlast to vlast nekako po prirodi stvari svi personifikuju to na Aleksandra Vučića. Te izjave koje sada daje Milo Đukanović suprilično licemerne jer da on optužuje Srbiju za neka pitanja koja je on prvi započeo u odnosu prema Srbiji. Nije Srbija priznala nezavisnost Boke Kotorske, nego je on priznao nezavisnost Kosova - rekao je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ElezM

18.03.2021 10:31

CG samo znaju da prete njima smeta veliki uspeh koji Srbija postiže iz dana u dan žele da nas vide koliko smo slabi ali dzaba im sve to. Zahvljujući Aleksandru Vučiću i našoj državi naša zemlja je na dobrom i pravom putu.