Mali o merama Kriznog štaba: Moramo da čuvamo živote građana, država se pokzala KAO PARTNER SVIMA!

Autor:

Vesti

17.03.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se u ovim teškim trenutcima i borbom sa koronavirusom država pokzala kao partner svima i da je pomogla svim preduzećima.

RepublikaFoto: Printscreen
Siniša Mali

Ministar Mali je komentarišući protest ugostitelja protiv novih mera koje je doneo Krizni štab za borbu protiv koronavirusa rekao da je zdravlje najvažnije. 

- Moramo čuvati živote naših građana, veoma je važno reći da se država prikazala kao partner svima i mi smo pomagali svim preduzećima. Naročito onima koji su najugroženiji - rekao je Mali.

Trenutno smo u toku primanja trećeg paketa mera, srećan sam jer smo izbegli crne serije otpuštanja radnika - istakao je Mali. 

Ministar je dodao da su prijave za treći paket mera u toku.

Dodatno ćemo isplatiti jednu celu minimalnu zaradu najugroženijima poput onih iz turistički delatnosti. Već narednih dana imamo sastanke na kojima ćemo videti kako još država može da pomogne jer mi imamo stabilne javne finansije država je tu da pomogne. Sve što smo obećali uradili smo u dinar ili dan - istakao je Mali i pozvao građane da se prijave za vakcinaciju.

- Pozivam građane da se prijave za vakcine da slušamo doktore da sačuvamo živote, a država je ti da pomogne i da zaključi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading