DAČIĆ U VELIKOJ ŽALOSTI: Preminula bliska osoba koje se cela Srbija jako dobro seća

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.03.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevine u drugoj vladi Mirka Marjanovića i nekadašnji direktor "Mostogradnje" Dejan Kovačević preminuo je danas, a tim povodom telegram saučešća uputio je predsednik Narodne skupštine i SPS Ivica Dačić u kojem se kaže da je Kovačević do kraja ostao veran socijalističkoj ideji i da je svojim radom dao veliki doprinos obnovi Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

- Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o smrti Dejana Kovačevića, dokazanog istinskog prijatelja, istomišljenika, saborca i graditelja koji je svojom posvećenošću i vrednim radom dao veliki doprinos u obnovi zemlje - stoji u telegramu.

Dačić je naveo da će Kovačević ostati upamćen kao vrsan profesionalac i odličan poznavalac terena, kao graditelj koji je gradio mostove i pravio veze između generacija i vremena.


- Čovek koji je još mnogo mogao da ponudi našoj zemlji - napisao je Dačić.

Naveo je da je Kovačević do kraja života, uvek odmeren, ostao veran socijalističkoj ideji i da je bio istinski borac koji će ostati upamćen po stručnosti.

- Njegov odlazak, gubitak je ne samo za njegovu porodicu, nego i za sve nas koji smo ga poznavali - napisao je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading