KINEZI NAM POSLALI DONACIJU VREDNU SKORO MILION DOLARA! Siniša Mali se javno zahvalio!

Autor: Republika

Vesti

16.03.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija i koordinator Vlade Srbije mehanizma za saradnju "17 + 1" Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope, Siniša Mali, uputio je pismo zahvalnosti kompaniji Zijin Mining Group zbog snažne podrške Srbiji u borbi protiv pandemije - donacije čija je ukupna vrednost dostigla skoro milion dolara, saopštio je Ziđin.

RepublikaFoto: Tanjug

Kako je navedeno, pismo je upućeno kompanijama Serbia Zijin Copper Doo i Serbia Zijin Mining Doo.

Dve kompanije u sastavu Zijin Mining Group donirale su Srbiji maske, zaštitnu odeću, zaštitne naočare, rukavice i druge potrepštine za prevenciju epidemije, kao i laboratoriju za testiranje virusa pod nazivom "Vatreno oko".

- Vaša velikodušna donacija nije samo doprinela našoj kampanji u zaštiti javnog zdravlja ljudi iz Srbije, već je u velikoj meri doprinela jačanju gvozdenog prijateljstva između naše dve zemlje i njihovih naroda - navedeno je u pismu zahvalnosti koje je potpisao ministar finansija Mali.

Ziđin je pomogao srpskom narodu u borbi protiv pandemije, što predstavlja oličenje divnog prijateljstva između dva naroda, koja dele dobro i zlo i pomažu jedni drugima, navedeno je u saopštenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading