(VIDEO) OD ARKANA SAM BIO VEĆI STRAH I TREPET! Šešelj DRČNO odgovorio voditelju: NIJE SE USUDIO NA OBRAČUN, HTEO JE DA ME UBIJE

Autor: Republika

Vesti

15.03.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne strane Vojislav Šešelj istakao je da ga se Željko Ražnatović pribojavao i da se niej rado želeo da uđe u bilo kakav konflikt.

Foto: twitter.com/FikoR/youtube/Balkan Info
Šešelj tvrdi da Arkan nije smeo da mu izađe na crtu

Rivalstvo Šešelja i Arkana trajalo je tokom devedesetih, naročito jer su bili vođe dobrovoljačkih paravojnih organizacija tokom rata u Hrvatskoj i Bosni. Kasnije su se tenzije prenele i na politički teren.

Na pitanje voditelja kanala "Balkan info" kako se Šešelj "izvukao i spasio" od Arkana, sagovornik je britko replicirao:

- A kako se izvukao od mene? Kakvo vam je to pitanje kako sam se ja izvukao od Arkana? Po čemu bi on to bio jači od mene? I ja sam bio strah i trepet čim se nije usudio da krene u obračun - odgovorio je Šešelj u intervjuu.

Bivši haški optuženik je naveo da je intervencija bivšeg načelnika Državne bezbednosti Jovice Stanišića bila krucijalna u Ražnatovićevom pokušaju da ga likvidira:

- Jovica Stanišić tvrdi da ga je on jednom prilikom sprečio da me likvidira, zapretio mu je da se slučajno ne usudi - rekao je Šešelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading