IZDRŽAĆEMO I OVAJ UDAR KORONE! Momirović: Mere koje usvojimo moraju biti jasne, kako bi privreda mogla da funkcioniše!

Autor:

Vesti

14.03.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović istakao je da nove mere koje bude usvojio Krizni štab moraju biti jasne, kako bi privreda mogla da funkcioniše.

RepublikaFoto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC
Tomislav Momirović

On je to objavio na Tviter nalogu, i istakao da je vakcinacija uhvatila zamah i da će Srbija sa svojim građanima izaći kao pobednik u borbi protiv pandemije.

- Kako bi privreda mogla da funkcioniše i u novim okolnostima, mere koje usvojimo moraju biti jasne. Zajedno ćemo izdržati i ovaj udar korone. Kraj pandemije se nazire i Srbija će sa svojim građanima, istinskim herojima, iz nje izaći kao pobednik! - napisao je Momirović na Tviteru i dodao:

- Vakcinacija je uhvatila zamah, ali mi kratkoročno moramo pooštriti mere kako bi stabilizovali trenutno tešku situaciju. Moramo se pridržavati donetih mera, nastaviti sa masovnom vakcinacijom i siguran sam da ćemo uz nove mere iz ove krize izaći u naredne 2-3 nedelje. 

 

 

Nikada do sada nisam upoznao bolje ljude i veće patriote od ljudi koji čine medicinski deo Kriznog štaba. Oni su preuzeli odgovornost da vode našu državu kroz ovu tešku borbu. Čast je sedeti pored svih ovih ljudi!

Često deluje da smo mi u Kriznom štabu u sukobu oko karaktera donetih mera i odluka vezanih za zatvaranje. Svi smo na istom zadatku i jedini cilj nam je da sačuvamo živote građana od ove užasne pandemije. Radimo zajedničkim snagama i među uspešnijim zemljama smo u Evropi - istakao je ministar Momirović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading