(FOTO) KONAČNO SU UVIDELI: Demokrate hvale Vučića i odaju mu priznanje za vakcinaciju!

Autor:

Vesti

14.03.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je sinoć najavu EU da će prihvatiti samo vakcine koje su tamo odobrene, i tom prilikom istakao da sumnja da će se to uvažiti i istakao je da to nije fer.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Goran Ješić

Takav stav predsednika, ali i sve ono što čini u borbi protiv koronavirusa i napora kako bi došli do što većeg broja vakcina naišao je na odobrenje i potpredsednika Demokratske stranke Gorana Ješića, koji je na Tviteru pohvalio politiku koju vodi Aleksandar Vučić.

Nakon što se na Tviteru povela polemika o informacijama da će Evropska unija kovid pasoše izdavati građanima koji su primili vakcine koje je odbrila Evropska komisija za lekove, Ješić je istakao da Vučić ne može biti kriv za vakcinaciju i politiku oko imunizacije koju sprovodi Evropska unija. 

Foto: Printscreen

Potom je Ješić nastavio u istom maniru i retvitovao objavu izvesnog korisnika koji se predstavlja kao "Ray", a koji je naveo da su se čelnici Evropske unije tokom nabavke vakcina pokazali neviđeno glupim osobama.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

14.03.2021 11:51

Što je dobro hvaliti. Što je loše pametno kritikovati i predlagati bolje rešenje. Bez vredjanja i laganja.

Odgovori 12 0
Neđa

14.03.2021 14:33

A Đilas radi protiv Srba i Srbije.