OPREZ U VOŽNJI ZBOG MAGLE! Najgore na ovim putnim pravcima!

Autor: Republika

Vesti

14.03.2021

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji su jutra i večeri u ovom periodu uglavnom magloviti, zbog toga vozači za vreme vožnje u ovim delovima dana moraju biti oprezniji, a posebno na deonicama pored reka i u kotlinama gde je vidljivost najčešće slabija, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Na auto-putu E-75, u zoni tunela Manajle, jutros je zbog pojave magle smanjena je vidljivost ispod 100 metara.

Magla smanjena vidljivost na većini putnih pravaca na auto-putu E-75, petlja Bubanj potok - granica Srbije i Severne Makedonije (Preševu) i na auto -put E-80, petlja Trupale - granica Srbija/Bugarska (Gradina), saopšti je jutros Auto-moto savez Srbije.

Manji broj vozila na putevima u Srbiji karakterističan je za prvi deo dana, dok će se u kasnijim popodnevnim i večernjim satima saobraćaj pojačati na prilaznim putevima većim gradskim centrima.

Zastoja i posebnih obustava u saobraćaju nema.

Zbog povremenih perioda sa kratkotrajnom kišom i mokrih kolovoza kasnije tokom dana, savetuje se vozačima sporija i opreznija vožnja.

Zadržavanja na teretnim terminalima naših graničnih prelaza:

- GP Batrovci, izlaz, 60 minuta;

- GP Šid, izlaz, 60 minuta

 

 





 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading