DANAS SUNČANO, DO 19 STEPENI! Na severu zemlje popodne iznenađenje!

Autor: Republika

Vesti

14.03.2021

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjeg dana ove nedelje očekuje nas toplije vreme sa sunčanim periodima pre podne, dok se na severu Srbije sredinom dana očekuje naoblačenje sa kišom koja će biti obilnija krajem dana.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

Kišni oblaci se krajem dana premeštaju postepeno ka centralnim i južnim predelima Srbije gde će biti vrlo toplo uz više sunčanih sati tokom dana.

Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar, a popodne na severu Vojvodine u skretanju na umeren severozapadni uz pad temperature na tom području. Pritisak ispod normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -1°C u Požegi do 7°C u Beogadu, a maksimalna od 12°C u Subotici i Somboru do 19°C u centralnim i južnim predelima Srbije.

Kada je reč o glavnom gradu naše zemlje, prvi deo dana biće toplo sa sunčanim intervalima dok se popodne očekuju oblaci koji će doneti kišu a koja će trajati do ponedeljka.

Vetar umeren jugoistočni, a krajem dana severozapadni. Pritisak ispod normale.

Minimalna temperatura u Beogradu 7°C, a maksimalna oko 17°C.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading