STUPILE NA SNAGU MERE KRIZNOG ŠTABA! Danas samo do prodavnice!

Autor: Republika

Vesti

13.03.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć u 21 sat, shodno odluci Vlade Srbije, počelo je zatvaranje, pa će do ponedeljka u šest sati u Srbiji moći da rade samo prodavnice prehrambene robe, apoteke i benzinske pumpe, kao i pijace.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Sve druge prodavnice kao i ugostiteljski objketi, kafići i restorani, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, kladionice, kockarnice, dečije igraonice, teretane, sportski objekti moraju biti zatvoreni do ponedeljka ujutru.

Za vikend će osim prodavnica prehrambene robe, apoteka i benzinskih pumpi moći da rade i ordinacije, laboratorije, stomatološke i veterinarske ordinacije, kiosci i trafike.

Takođe i radnje i objekti poput obućarskih, staklorezačkih i krojačkih radnji a dozvoljen je i rad restorana i barova u okviru hotelskih i sličnih smeštaja, ali samo za goste koji su prijavili boravak u tom smeštaju.

Moći će da rade i sportski objekti za pripremu i održavanje registrovanih takmičenja u okviru nacionalnih sportskih saveza.

Od ponedeljka, na onlajn nastavu prelaze i učenici viših razreda osnovnih škola, a za učenike srednjih škola se ovaj oblik nastave produžava i na sledeću sedmicu.

Kada je reč o vakcinaciji, ona će se odvijati bez prekida, po unapred utvrđenom planu, saopšteno je iz Vlade Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading