KOMPLETNA ZIMSKA OPREMA JE DANAS OBAVEZNA! Teški uslovi za vožnju!

Autor: Republika

Vesti

13.03.2021

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Putevi Srbije" savetuju maksimalan oprez pri vožnji zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

Najopterećeniji putni pravci I prioriteta/A kategorije održavanja su prohodni i nema snega.

Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca. Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara.


Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

- U prepodnevnim časovima mogu se očekivati padavine, na visokim planinama i sneg što tim predelima donosi zimske uslove vožnje, zbog čega saobraćaj povremeno može biti usporen i otežan - saopštio je AMSS.


Zbog snega kojeg može biti i do 5 cm, na ovim putevima upotreba kompletne zimske opreme je obavezna.

Niska oblačnost otežava saobraćaj preko planinskih prevoja kao i povremena magla na putevima pored reka, jezera i kanala. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading