SPREMAN SAM ZA POLIGRAF! Vučić zapušio usta Mariniki i Đilasu: Da li ste narodne pare SAKRILI NA MAURICIJUSU?

Autor:

Vesti

11.03.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije večeras se iz Abu Dabija obraća Srbiji, i tom prilikom govorio je o aferi "Mauricijus" i upitao Dragana Đilasa i Mariniku Tepić da li su narodne pare prisvojili i sakrili između ostalog i na Mauricijusu.

RepublikaFoto: Printscreen
Aleksandar Vučić

Predsednik je istakao da ima samo jedno prosto pitanje, da li imaju račune u Švajcarskoj i na Mauricijusu.

- Ja sam kriv za sve i sve ste u pravu! Moje pitanje je: jeste li vi narodne pare prisvojili i sakrili između ostalog i na Mauricijusu. Imate li račune u Švajcarskoj i imate li račune u Mauricijusu? Recite da nemate, da sam lažov, ja ću to da prihvatim, a videćemo šta će se pokazati posle toga. Važno je da narod vidi suštinsku razliku između političara - kaže Vučić i dodaje:

- Oni ne znaju šta ja znam, i zato im još jednom postavljam prosto pitanje, imate li pare na Mauricijusu i u Švajcarskoj?

Predsednik je još jednom istakao da je pitanje "prosto kao pasulj i čisto kao suza".

Na pitanje o onima koji su odbili poligraf iz navodnih medicinskih razloga, Vučić kaže da ljudi sve dobro razumeju.

Spreman sam da idem na poligraf

Na pitanje novinarke da li je spreman da ide na poligraf u vezi sa “Jovanjicom” predsednik je rekao da apsolutno jeste.

- Iznenadiću vas odgovorom i biću direktan, apsolutno da. Na svako pitanje sam spreman da odgovorim i kad god hoćete. Neću da pijem ni sedative ni da donosim medicinske nalaze, niti da nalazim izgovore, možemo sledeće nedelje da ga zakažemo - rekao je Vučić.

Ja ću da pozovem sve vas, dovedite kojeg god poligrafistu i na svako pitanje za Jovanjicu sam spreman da odgovorim. Već sam bio na poligrafu za gluposti koje su izgovarali. Naći ću uvek dovoljno vremena, neću da pijem sedative, da donosim medicinske nalaze… - dodao je on

Kaže da bi na sva pitanja u vezi sa Jovanjicom odgovorio.

- Mislim da je to fer i odgovoran odnos prema građanima. Posle toga bismo tražili napuštanje političke scene onih koji su obmanjivali narod. Važno je da se u politici držite principa stvarnih, a ne da jednu laž zatrpavate drugom. Na kraju stvari isplivaju na površinu, oko svega - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovana

12.03.2021 07:26

Odakle potiče novac Đilasa na tajnim računima, od pranja prozora?

ljilja

12.03.2021 08:45

Bitno je da sve izadje u javnost, koliklo god oni mislili da nece

Mily

12.03.2021 10:01

Vucic nema sta da krije jer nije ni za sta kriv, tako da moze u svako doba dana na poligraf, sto opozicija nikako ne moze da svari.