REPUBLIKA RAZMONTIRALA N1! Posle našeg pisanja vratili intervju Minje Miletić sa Vuletićem koji su cenzurisali!

Autor: Republika

Vesti

11.03.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika je raskrinkao N1, čedo opozicije i tajkuna i naterali smo ih priznaju grešku i vrate intervju s Vladimirom Vuletićem, koji su prethodno obrisali

RepublikaFoto: prinscreen/starsport/youtube
Neuspeo pokušaj prikrivanja autocenzure od strane N1

Televizija N1, koja u svakoj prilici i na svakom mestu vodi hajku protiv državnog rukovodstva u Srbiji i režim optužuje za medijske neslobode, sada je uhvaćena na delu u pokušaju cenzure!

Ovaj medij pod patronatom Dragana Šolaka i njegovog pajtosa Dragana Đilasa, morao je da vadi fleke nakon što ih je naš portal razbucao. Naime, Republika je prva pisala, a potom su preneli i drugi mediji, da je N1 pokušao da cenzuriše sopstvenu voditeljku.

Minja Miletić je ugostila Vladimira Vuletića, bivšeg potpredsednika FK Partizan, koji je prethodnih nekoliko dana medijska ličnost broj jedan zbog povezanosti sa mafijaškim bosom Veljkom Belivukom.

RepublikaFoto: prinscreen
N1 objavio video dva sata posle pisanja Republike

Iako je intervju uražen pre dva dana, N1 jedino deo emisije u kojem je gostovao Vuletić nije pustio na svoj Jutjub kanal, za razliku od gostovanja nekih drugih gostiju, čiji intervju su uredno obajveljni.

Glavešinama sa N1 se nije svidelo kako je Minja Miletić rešetala pitanjima Vuletića, pa su odlučili da zabašure i sakriju intervju, ali zahvaljujući Republici, nisu uspeli u tome.

Foto: prinscreen
CRNO NA BELO Republika u 12.54 objavila tekst, N1 pustio video dva sata kasnije

Kada smo ih raskrinkali i danas u 12.54 objavili pokušaj autocenzure od strane N1, urednici i vlasnici su videli da su provaljeni pa su brže bolje pokušali da se peru. U stvari, ispali su smeđni jer su dva sata posle objavljivanja našeg teksta, pustili intervju sa Vuletićem na svoj Jutjub kanal. Dva dana posle gostovanja i dva sata posle teksta našeg portala.

Jasno kao dan, N1 je po ko zna koji put pokazao da je sve samo ne medijska elita kakvom se predstavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading