OGLASIO SE MUP POVODOM TEPIĆKINIH LAŽI: Marinika ima trag istinit kao kokoške koje legu marihuanu!

Autor:

Vesti

10.03.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom poslednjih laži Marinike Tepić MUP saopštava da je nelegalno prisluškivanje predsednika Vučića i članova njegove porodice nesporno dokazano i da su svi dokazi predati Tužilaštvu za organizovani kriminal koje će u skladu sa svojim ovlašćenjima odrediti kvalifikaciju dela.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinika Tepić

Gospođa Tepić na osnovu jedne beleške, čiju autentičnost ne možemo da potvrdimo, izvlači zaključak o celom slučaju. U istrazi prisluškivanja predsednika Vučića i članova njegove porodice saslušane su desetine pripadnika MUP-a kao i jedan pripadnik BIA. Dokumentovano je 1.572 prisluškivanja predsednika i članova njegove porodice, tužiocu su predati transkripti razgovara kao i drugi dokazi.

Uzimanje za dokaz delove jedne izjave, a ništa ne znati o desetinama drugih, pa ni celini pokazane, još jednom podvlačimo izjave koju ne možemo ni da demantujemo ni da potvrdimo, podlo je koliko i pogrešno. Zato je poslednja laž gospođe Tepić svesni pokušaj da se omalovaži rad profesionalaca u Sektoru unutrašnje kontrole i napadne predsednik Vučić.

Molimo sve političare da svojim izjavama ne podržavaju krivična dela i nezakonite postupke i pozivamo gospođu Tepić da pažljivije bira svoje informatore jer su je i ovaj put naveli na trag vredan i istinit kao kokoške koje na vojnom imanju legu marihuanu. 

Ukoliko je izjava koju je prezentovala autentična, podsećamo gospođu Tepić da je ona klasifikovana kao strogo poverljiva i da će osoba koja joj je taj materijal dostavila snositi konsekvence u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana P

10.03.2021 21:29

Marinika svaku informaciju izvrće, samo da bi mogla da kritikuje vlast!