EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U DRŽAVI TEŠKA! Premijerka Ana Brnabić najavila UVOĐENJE NOVIH MERA ZA VIKEND, a evo i šta nas ČEKA!

Autor: Republika

Vesti

10.03.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će, u sklopu mera protiv širenja korona virusa, insistirati da se svi koncerti otkažu, a da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink

Brnabić, povodom eventualnih novih mera za suzbijanje epidemije kovida-19, rekla je da joj je najpre neverovatno i da je začuđena time da se u ovom teškom trenutku organizuju koncerti u Beogradu.

- Insistiraćemo da se svi koncerti otkažu. To je suprotno svim pravilima i merama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj - navela je Brnabić.


Kada je reč o pogoršanju epidemiološke situacije, premijerka je kazala da vakcinacija pomaže da ne bude još gora, ali da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

10.03.2021 14:19

Svi vakcinisani su zarazni i zaražavaju zdrave. Zašto se o tome ćuti?